Acasă Sediul central Arborii Pădurii în Iași

Arborii Pădurii în Iași

5
0

Joi, 22 aprilie 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Din Iași, Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial și Liga Studenților Constructori de Mașini-LSCM Iaşi a organizat o plantare de arbori, în zona Facultății de Construcții de Mașini și a căminelor studențești T1-2, T 3 – 4, în speranța îmbunătățirii calității aerului.

Studenții voluntari de la LSCM Iași (anii I, II, III și master), coordonați de președintele George Frigură au plantat puieți de cireș păsăresc, puși la dispoziția lor de către Direcția Silvică Iași, pe care i-au marcat cu fundă în culoarea Ligii.

Prin această acțiune dorim să susținem nu doar sloganul pentru Ziua internaţională a pădurilor – „Restaurarea pădurilor – o cale către întremare și bunăstare”, dar și cel al zilei de 22 aprilie 2021 „Restabiliți Pământul Nostru!”, în care este celebrată Ziua Pământului și care sublinieză rolul crucial al patrimoniului arboricol în susținerea vieții pe întreaga planetă.

Mulțumim Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași pentru implicare, cadrelor didactice și studenților pentru efortul depus și aplecarea de care au dat dovadă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here