Acasă Sediul central Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărţii preferate!”

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărţii preferate!”

390
0

Ediția a II-a a concursului de desene dedicat Zilei Internaționale a Copilului

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită copiii și adolescenții din județul Iași, cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani, la ediția a II-a a concursului de desene „Scriu în culori” a cărui temă este „Fă o copertă nouă cărţii preferate!”.

În lunga perioadă petrecută acasă știm că ați citit mai mult decât înainte și cu siguranță unele cărți nu au avut coperta potrivită sau pe placul vostru. Vă oferim ocazia să refaceți coperta cărții preferate după imaginația proprie. Nu uitați să-i puneți titlul și autorul. Deja știm că juriul va avea o muncă dificilă în a alege cele mai interesante lucrări. Ca la orice concurs, vom premia originalitatea și creativitatea.

Concursul se adresează tuturor elevilor din întreg județul Iași din ciclul primar (clasele 0-IV) și gimnazial (clasele V-VIII), tehnica de execuție fiind la alegere: acuarelă, acrilic, tempera, guașă, peniță, creioane colorate, pastel, cerapastel etc. Avem încredere că lucrările vor fi originale. Vor fi luate în considerare doar lucrările de unic autor, fiecare participant putând concura cu maximum două lucrări. Nerespectarea acestor condiții va conduce la respingerea lor.

Creațiile pot fi trimise pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro sau pot fi aduse la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, Serviciul Proiecte și Programe Culturale, PR (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8, Galeriile comerciale, mezanin) până la data de 2 iunie 2021, ora 16.00. Alături de lucrarea atașată e-mail-ului, participanții sunt rugați să menționeze: numele și prenumele, vârsta, instituția de învățământ/ clasa, datele de contact ale participantului (număr de telefon și adresă de e-mail) și numele profesorului coordonator (dacă este cazul).

Se vor acorda câte trei premii și două mențiuni pentru fiecare categorie.

Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul bibliotecii www.bjiasi.ro, miercuri, 10 iunie 2021. Premiile constau în pachete de cărți. Toți participanții vor primi diplome și insigne cu sloganul bibliotecii „visez în+, gândesc în+, citesc în+”.

 

Participarea este gratuită. Pentru informații suplimentare puteți să ne contactaţi telefonic, la numărul 0753024405, pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Serviciul Proiecte și Programe Culturale).

 

Am luat la cunoștință de regulamentul concursului și prin înscrierea la acest concurs sunt de acord să fiu contactat, la datele de contact comunicate pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro, pentru a fi informat exclusiv cu privire la acest concurs. Înțeleg că pot cunoaște condițiile de prelucrare a datelor personale disponibile pe https://bjiasi.ro/protectia-datelor-personale/. Înțeleg că mă pot adresa oricând Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” pentru retragerea consimțământului dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here