Acasă Sediul central Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica

Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica

205
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Asociația Tineri de Succes Iași a desfășurat în 10 martie 2023 un alt atelier al poveștilor la Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iași coordonată de director, prof. Raluca Mariana Cozma.

Publicul l-a constituit elevii claselor primare cu bibliotecara școlii, Lorena Băetu mai exact, elevii de la clasele pregătitoare A, B, C alături de prof. înv. primar Maria Sorina Crăcană, prof. înv. primar Roxana Curcă, prof. înv. primar Mădălina Apopei; și elevii de la clasa a I-a A– prof. înv. primar Mihaela Orzu, clasa a I-a B – prof. înv. primar Luciana Rotaru, clasa a I-a C- prof. înv. primar Crina Mungiu, clasa a I-a D  prof. înv. primar Evelina Momiță și prof. înv. primar Cristina Lungu.

Teatru interactiv Veselica coordonat de Irina Olariu, co-fondator „Clubul Tineri de Succes” din cadrul Asociației Tineri de Succes Iași, partenerul bibliotecii ne-a oferit un spectacol al primăverii, o activitate de lectură publică cu cântecele și poezii transpuse în „scena evenimentului” într-un mod aparte în care să promovăm educația non-formală și creativitatea elevilor.

Un tărâm al poveștlor frumoase pentru vârsta celor mici, al personajelor din cărți, cu păpuși și costume create de Teatru de Păpuși Veselica.

Proiectul „Să înțelegem ce citim…Povești interactive cu Veselica” a fost dedicat tuturor cititorilor, copiilor, elevilor și familiilor îndrăgostiți de teatru, carte, educație și dezvoltare personală spre cunoaștere și relaxare în timpul liber în spațiul bibliotecii publice sau/și în școli. Durata de implementare a proiectului este de 8 luni (noiembrie 2022-iunie 2023) în parteneriat cu Asociația Tineri de Succes Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here