Acasă Ştiri şi evenimente S-a încheiat prima serie a Cursului de IT pentru seniori

S-a încheiat prima serie a Cursului de IT pentru seniori

66
0

picture-002   Prima serie a cursurilor de IT pentru seniori, organizate de Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Asociația Modern Women’s Club s-a încheiat joi, 12 septembrie 2013. Cursul s-a desfășurat la Centrul Cultural Multifuncțional pentru vârsta a treia, deschis în scopul de a răspunde nevoilor acestei categorii de vârstă.

   Aici, timp de 4 săptămâni, participanții au fost inițiați în utilizarea calculatorului și a internetului, punându-se accent pe noțiuni practice, legate de regăsirea pe internet a informațiilor utile în viața de zi cu zi, precum și pe utilizarea unor aplicații menite să faciliteze comunicarea cu rudele și prietenii aflați la distanță: e-mailul, mesageria instant, platforme de socializare. Trainer a fost Andrei Burdea, bibliograf la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi”, secondat de Loredana Albert, voluntar al Asociației Modern Women’s Club.

   Continuăm cu cea de-a doua serie de curs, care va începe săptămâna viitoare, în locația menționată, moderată de aceeași traineri.

dscn2667 picture-022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here