Acasă Sediul central Proiect: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! Moș...

Proiect: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! Moș Crăciun la bibliotecă!

79
0

Vineri, 11 decembrie 2020 de la ora, 12,00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită să „ne întâlnim” în mediul virtual cu Moș Crăciun prin intermediul poveștilor, teatrului și artei lecturii, a poeziilor de iarnă, desenelor și a fotografiilor de la voluntarii noștri, partenerilor implicați în proiectul Bibliotecii Publice Iași: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! (Lectura Intergenerațională Terapeutică) ediția a IV-a cu activitatea: Moș Crăciun la bibliotecă!.

În condiţiile actuale, activitatea se va desfășura sub forma enunțării unor link-uri cu înregistrările efectuate de la voluntari, parteneri și beneficiarii din proiect.

Participanții vor fi elevii, voluntarii şi copii din Centrele Sociale din cadrul DGASPC Iaşi împreună cu Asociația Club Kiwanis Iași Team, Direcția Generală de Asistență Socială a Protecției Copilului (DGASPC) Iași, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași, Asociația Sprijin și Dezvoltare Brașov, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași, Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași și Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași.

 

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene și își propune să conducă la conștientizarea, îmbunătățirea și împuternicirea societății ieșene (prin voluntarii implicați și beneficiarii proiectului vizați) la întărirea gradului de coeziune socială intergenerațională prin promovarea cărții și a lecturii și se implementează în perioada septembrie 2020-iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here