Acasă Sediul central PRIETENIE PE O SFOARĂ… VIRTUALĂ. Întâlnire interactivă on-line

PRIETENIE PE O SFOARĂ… VIRTUALĂ. Întâlnire interactivă on-line

29
0

Poveștile exercită o anume fascinație asupra cititorilor pasionați de acest gen, în speță copiii. De aceea nu am fost mirați când elevii clasei a III-a de la Școala primară ֦Gh.Asachi ֞ Iași alături de profesorul lor, d-na Mihaela Rușconi au solicitat o a 2-a întâlnire (17iunie 2021), de data aceasta în format zoom, pentru a face cu toții parte din acest proiect de suflet Prietenie pe o sfoară … virtuală.

După prezentarea proiectului și a temei din această a IX-a ediție – viața și opera povestitorului român Petre Ispirescu, am trecut în regim de dialog și copiii au propus o reinterpretare actualizată a clasicei  povești Sarea în bucate. Declarațiile de dragoste au venit sub forma te  iubesc ca … un motor nou  sau..  ca o mască ce ne apără de boală.., comentarii spontane ce au însuflețit întâlnirea, uitând astfel de bariera ecranului. Mulțumim pentru participarea activă, atât copiilor cât și profesorului lor.

Cu speranța reîntâlnirii față în față, le urăm vacanță plăcută și lectură constructivă. Cărțile și biblioteca – biroul Împrumut pentru copii, vă așteaptă cu paginile deschise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here