Acasă Sediul central PRIETENIE… PE O SFOARĂ… VIRTUALĂ. Activitate interactivă on-line

PRIETENIE… PE O SFOARĂ… VIRTUALĂ. Activitate interactivă on-line

20
0

Chiar dacă întâlnirile anului 2021,  în proiectul prieteniei și al poveștilor au fost majoritar virtuale, prietenii pe care i-am cunoscut joi 17 iunie, de la Grădinița cu PP nr. 24 Iași, s-au dovedit comunicativi și foarte simpatici. Sub numele de cod Buburuze și Fluturași au zburat cu drag printre poveștile lui Ispirescu. Am adus povestitorul și poveștile sale în mijlocul celor mici cu ajutorul informațiilor din prezentarea Power Point dar și prin lectura textului surpriză Ariciul și vulpea.

Împreună am ajuns la concluzia că trebuie să ne ținem promisiunile făcute iar dacă cineva încercă să ne păcălească putem apela la dreptatea istețimii, indiferent de vârsta pe care o avem.

Am promis unii altora să ne cunoștem și față în față, iar cartea, lectura și biblioteca să ne transforme în buni prieteni.

Le urăm vacanță plăcută micilor degustători de povești și îi așteptăm să ajungă în universul cărților din biblioteca publică – biroul Împrumut pentru copii, să aleagă singuri aventura ce li se potrivește cel mai bine.

Mulțumim cadrelor didactice implicate, d-nei Cristina Constantin și colegelor sale pentru implicarea în acest proiect și așteptăm desenele realizate de copii cu personajele din poveștile lui Petre Ispirescu, să transformăm sfoara virtuală într-una reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here