Acasă Sediul central PRIETENIE… PE O… SFOARĂ – ediția a 7-a

PRIETENIE… PE O… SFOARĂ – ediția a 7-a

32
0

Proiectul Prietenie … pe o… sfoară, aflat la a 7-a ediție, s-a finalizat în luna iunie la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași – Biroul Împrumut pentru copii, cu o expoziție… pe sfoară a desenelor realizate de micii cititori, pasionați de povești, dar și cu talent artistic. Personajele din povestea lui Carlo Collodi au prins viață, iar culorile folosite cu multă imaginație au adăugat un plus de expresivitate, astfel încât rezultatele au fost excelente.

Mulțumim colaboratorilor care au ales să participe într-un mod atât de implicat și la ediția din acest an a proiectului; instituțiile de învățământ preuniversitar participante sunt: Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Iași, Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 Iași, Grădinița cu Program Prelungit nr. 22 Iași, Grădinița cu Program Prelungit nr. 25 Iași, Grădinița cu Program Prelungit nr. 27 Iași, Grădinița Kids Garden Iași, Grădinița Sf. Sava Iași, Școala primară „Carol I” Iași, Școala „George Călinescu” Iași, Școala „Alecu Russo” Iași, Școala „Montessori School of Iași”, Liceul „Waldorf” Iași.

Desenele copiilor au plecat deja spre destinații diferite în țară și se pot regăsi la sediile bibliotecilor județene participante, fiind ambasadori ai prieteniei și copilăriei în magica lume a poveștilor de pretutindeni.

Vacanță plăcută celor mici, condimentată cu aventuri din paginile cărților propuse spre lectură și îndulcită cu momente frumoase petrecute alături de prieteni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here