Acasă Sediul central Prietenie… pe o… sfoară

Prietenie… pe o… sfoară

48
0

În luna aprilie – luna lui Andersen și a cărților pentru copii, continuăm să ne împrietenim cu poveștile  și lectura, în spațiul Bibliotecii Județene „Gh.Asachi” Iași – secția Împrumut pentru copii și  în cadrul proiectului Prietenie… pe o… sfoară.

Noii noștri prieteni sunt elevii clasei I de la Școala „Titu Maiorescu” Iași (Afterschool Step by step), care, însoțiți de profesori învățământ primar, au ajuns la secția Împrumut pentru copii a bibliotecii publice, în ziua de 11 aprilie 2017. Plini de energie și curioși, micii noștri prieteni au arătat că erau familiarizați cu cele mai cunoscute povești anderseniene, dar au fost atenți la noile informații despre țara de origine, viața și opera minunatului povestitor. Partea practică a întâlnirii a însemnat alegerea poveștii favorite, pentru a da  viață și culoare personajelor desenate.

Ulterior, planșele cu desene se vor regăsi într-o expoziție, în spațiul bibliotecii publice, iar apoi vor călători în țară, spre celelalte biblioteci publice partenere în acest proiect.

Mulțumim participanților și îi așteptăm să revină în bibliotecă, buni prieteni cu cărțile și lectura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here