Acasă Sediul central Pasteluri de vară

Pasteluri de vară

36
0

În săptămâna 1 – 5 iulie 2024, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Asociația ArtCivica și Școala Gimnazială „Ion Neculce” Iași organizează atelierul de vacanță – Pasteluri de vară.

Elevii coordonați de prof. Irina Frunză, alături de voluntara bibliotecii Elena Spiridon – Bîrsan vor antrena copiii în a desena dar și a asculta muzica verii. De asemenea cei mici vor vizita biblioteca județeană, Filiala „Vasile Alecsandri” și vor merge la sediul asociației ArtCivica unde vor participa la un atelier de teatru de vacanță alături de invitații noștrii: prof. univ. dr. Anca Doina Ciobotaru și lect. univ. dr. Carmen Antochi.

Acțiunile se înscriu în cadrul proiectului „Pasteluri de vară” – programul „Autori: copiii” care reunește demersurile noastre dedicate stimulării creativității celor mai tineri dintre utilizatorii bibliotecii, prin realizarea de ateliere de creație și evenimente expoziționale online sau onsite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here