Acasă Sediul central Pași spre muzică. Pianul – instrument cu rol fundamental

Pași spre muzică. Pianul – instrument cu rol fundamental

30
0

Luni, 15 mai 2023, de la ora 17.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice, Colegiul Național Pedagogic „Vasile  Lupu” Iași, anunță ultima întâlnire din cadrul proiectului Pași spre muzică, Pianul – instrument cu rol fundamental.

Manifestarea va cuprinde o lecție muzicală despre pianul ca instrument cu rol fundamental în evoluția, istoria muzicii și a formării spirituale a omului, susținută de studentele UNAGE secția Muzicologie anul al II lea și voluntarele bibliotecii: Denisa Iuliana Luță și Ioana Miriam Obadă, coordonate de conf. univ. dr. Cristina Răducanu.

Activitatea va avea loc la sala de lectură a bibliotecii județene alături de elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Vasile  Lupu” Iași coordonați de prof. Elena Mănucă, prof. Irina Zaharia, prof. Eugenia Drișcu și bibliotecar Ada Lăzărescu.

Pași spre muzică face parte din proiectul „Ora de muzică”, care își dorește desfășurarea de întâlniri cu caracter formativ și dezvoltarea cunoștințelor generale. Este un proiect care se bazează pe voluntari și se adresează în special publicului tânăr și foarte tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here