Acasă Sediul central Pași spre muzică. Genurile muzicii dramatice – Balet

Pași spre muzică. Genurile muzicii dramatice – Balet

42
0

Miercuri, 10 mai 2023, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice, Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași și Colegiul Național Pedagogic „Vasile  Lupu” Iași, anunță o nouă întâlnire din cadrul proiectului Pași spre muzică.

Manifestările vor cuprinde o lecție muzicală despre genurile muzicii dramatice și balet, susținută de studenta UNAGE secția Muzicologie master anul I, specializarea dirijat și voluntara bibliotecii: Sorana Mihaela Dascălu, coordonată de conf. univ. dr. Cristina Răducanu.

Vor fi două întâlniri de la ora 10.00 cu elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Vasile  Lupu” Iași și de la ora 12.00 cu elevii de la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași. Va avea loc obișnuita secțiune interactivă de întrebări și răspunsuri, alături de elevii coordonați de prof. înv. primar Cristina Elena Alexa, prof. înv. primar Diana Ciobanu, prof. Irina Zaharia, prof. Eugenia Drișcu, bibliotecar Ada Lăzărescu, prof. Silviana Loghin, bibliotecar Manuela Mocanu.

Pași spre muzică face parte din proiectul „Ora de muzică”, care își dorește desfășurarea de întâlniri cu caracter formativ și dezvoltarea cunoștințelor generale. Este un proiect care se bazează pe voluntari și se adresează în special publicului tânăr și foarte tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here