Acasă Sediul central Pași spre muzică. Dmitri Dmitrievici Șostakovici

Pași spre muzică. Dmitri Dmitrievici Șostakovici

58
0

Marți, 9 mai 2023, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice, Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași, anunță o nouă întâlnire din cadrul proiectului Pași spre muzică.

Manifestarea va cuprinde o lecție muzicală despre Dmitri Dmitrievici Șostakovici, unul dintre cei mai importanți compozitori ai secolului al XX-lea, care nu a fost doar compozitor ci și pianist și profesor de muzică, susținută de studentul UNAGE secția Muzicologie anul al II lea și voluntarul bibliotecii: Ioan Nechita, coordonat de conf. univ. dr. Cristina Răducanu și o secțiune interactivă de întrebări și răspunsuri, alături de elevii școlii generale coordonați de prof. ed. muzicală Maria Barbacaru, prof. Silviana Loghin, prof. înv. primar Cristina Elena Alexa și bibliotecar Manuela Mocanu.

Pași spre muzică face parte din proiectul „Ora de muzică”, care își dorește desfășurarea de întâlniri cu caracter formativ și dezvoltarea cunoștințelor generale. Este un proiect care se bazează pe voluntari și se adresează în special publicului tânăr și foarte tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here