Acasă Sediul central Pași de copil…. în bibliotecă – Sesiune interactivă

Pași de copil…. în bibliotecă – Sesiune interactivă

28
0

Joi, 11 aprilie 2024, am primit în biblioteca publică – biroul Împrumut pentru copii, prieteni noi – preșcolarii de la Grădinița „Prințesa Anastasiaˮ Iași. Plini de energie și foarte curioși au făcut, în cele din urmă într-un mod benefic, conexiunea cu cartea, lectura și biblioteca.

Cărțile prezentate și ulterior răsfoite, povestea citită cu voce ( „E un dragon la tine-n carte” de Tom Fletcher) le-au reținut atenția și au colaborat frumos, la nivel de imaginație cu personajul principal. Continuarea poveștii a rămas pentru o întâlnire următoare sau pentru accesarea colecțiilor de carte ale bibliotecii alături de părinți. Pentru ca turul să fie complet, cei mici au vizitat spațiul cu cărți pentru oameni mari – biroul Împrumut pentru adulți și compartimentul American Corner pentru volumele în limbă engleză.

Mulțumim profesorilor înv. primar și preșcolar Andreea Paula Drăgan, Andreea Harapu și Cătălina Andrieș, care i-au însoțit pe copii, pentru alegerea minunată pe care au făcut-o: vizita la bibliotecă.

Îi așteptăm să revină, transformați de magia poveștilor în cititori ai bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here