Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate”. „Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare”

„Om, mediu, alimentație, sănătate”. „Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare”

34
0

Joi, 25 februarie 2021 de la ora 11.00, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” invită elevii claselor de profil să participe la o nouă activitate: „Om, mediu, alimentație, sănătate”.

Sub genericul: „Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare” reprezentanții SC APAVITAL SA Iași vor prezenta câteva materiale și scurtmetraje, privind modalitățile de a administra apa și risipa de apă ca aliment de bază. Sesiunea de întrebări și răspunsuri a întâlnirii va fi susținută de către reprezentanta Agenției pentru Protecția Mediului Iași consilier Dumitrița Picioruș și invitata Anca Chirilă Gheorghică fondatoarea Asociației „Mai bine!”.

Întâlnirea va avea loc pe platforma Zoom, în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here