Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate” – Ediția a III-a

„Om, mediu, alimentație, sănătate” – Ediția a III-a

21
0
În datele de 20 și 26 ianuarie 2023, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, SalubrIS SA Iași, Societatea EcoArena, Școala EuroEd, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași, „Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a desfășurat două noi activități din cadrul proiectului: „Om, mediu, alimentație, sănătate” – ediția a III-a (2022 – 2023).
Manifestările au avut ca scop prezentarea programului întâlnirilor și a modalităților de recuperare și reutilizarea a componentelor constructive din DEEE. Întâlnirea a avut loc pe platforma Zoom.
Mulțumim ing. drd. Ștefan Martinaș, de la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, pentru prezentarea studiului legat de recuperarea DEEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here