Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a. Ziua Mondială...

„Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a. Ziua Mondială a Mediului

53
0

Miercuri, 7 iunie 2023, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, SC APAVITAL SA Iași, SalubrIS SA Iași, Societatea EcoArena, Școala EuroEd, „Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”, Palatul Copiilor, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” au organizat întâlnirea de final a ediției a IIIa a proiectului : „Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Mediului.

5 Iunie – Ziua Mondială a Mediului a fost instituită în 1972 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru celebrarea Conferinței „Ecologia Umană” de la Stockholm ce reprezintă elementul cel mai important al Programului de Mediu al Națiunilor Unite (UNEP). Această zi se sărbatorește în data de 5 iunie a fiecărui an. Tema Zilei Mondiale a Mediului 5 Iunie 2023 se concentrează pe soluții pentru poluarea cu plastic în cadrul campaniei „Stop poluării cu plastic!”.

Prezentările elevilor și profesorilor legate de deșeurile electrice, electronice și electrocasnice au fost documentate și pline de informații utile pentru protejarea mediului.

Mulțumim participanților pentru implicare și efeortul depus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here