Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a

„Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a

16
0

În zilele de 29, 30 și 31 martie 2023, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, SC APAVITAL SA Iași, SalubrIS SA Iași, Societatea EcoArena, Școala EuroEd, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, „Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” invită elevii din școlile partenere să participe la o serie de întâlniri practice din cadrul proiectului: „Om, mediu, alimentație, sănătate” – ediția a IIIa (2022 – 2023).

Manifestările vor avea loc în spațiile facultății și în laboratoarele de mediu ale Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” unde tinerilor le vor fi explicate modalitățile de analiză a impactului DEEE asupra mediului și de recuperare a materialelor reutilizabile din acestea.

La întâlnirea din data de 29 martie 2023, de la ora 11.00  vor veni elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi, în data de 30 martie 2023, de la ora 12.00, alături de noi vor fi elevii Liceului Tehnologic „P. Poni”, iar în data de 31 martie 2023 de la ora 12.00, vor fi prezentate explicațiile de specialitate tinerilor de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi și de la Școala EuroEd.

Proiectul interinstituțional „Om, mediu, alimentație, sănătate” se va desfășura sub egida programului Biblioteca și ComunitateaIntersecții și va pune în valoare cărțile de specialitate, aflate în colecțiile existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here