Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a

„Om, mediu, alimentație, sănătate” – DEEE – Ediția a III-a

33
0

Joi, 25 mai 2023 și în decursul lunii mai, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, SC APAVITAL SA Iași, SalubrIS SA Iași, Societatea EcoArena, Școala EuroEd, „Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a desfășurat întâlnirile pentru colectarea DEEE din cadrul proiectului: „Om, mediu, alimentație, sănătate” – ediția a III-a (2022 – 2023).

Manifestările au fost coordonate de această dată de partenerii noștrii de la Societatea EcoArena care alături de Școala EuroEd, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi au realizat o frumoasă campanie.

Mulțumim tuturor pentru implicare și acordul de a acționa în singura direcție sustenabilă, aceea de a exista în armonie cu Natura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here