Acasă Sediul central O perspectivă a lecturii și importanța mediului online asupra stării de bine

O perspectivă a lecturii și importanța mediului online asupra stării de bine

96
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită miercuri, 14 aprilie 2021 de la ora 10,00 pe platforma zoom la un dialog literar: O perspectivă a lecturii și importanța mediului online asupra stării de bine cu un specialist în domeniu în cadrul proiectului Viață și spiritualitate, programul Biblioteca și comunitatea.

Invitata noastră, Ioana Monica Ciolan, este psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică. Ghidul nostru literar va fi cartea de la Editura Nemira: „Gânduri de pe o planetă nervoasă! Cum să rămânem oameni într-o lume tehnologizată?” de Matt Haig.

„O carte provocatoare, care ne face să ne gândim la cum putem trăi în prezent. Haig scrie o minunată cronică empatică a vieții noastre cotidiene în epoca rețelelor de socializare.“ (Observer, ziar londonez)

Participanții vor fi elevii de liceu din următoarele unități școlare:

-clasele a IX-a și a X-a de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași coordonați de director, prof. dr. Camelia Gavrilă, director adjunct, prof. dr. Anca Voicu-Ghenghea precum și prof. dr. consilier educativ Cristina Mocanu;

-clasa a X-a D de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași coordonați de director. prof. dr. Gabriela Săndulescu și prof. Roxana Ioana Arhire;

-clasa a IX-a E de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași coordonați de director. prof. Mihaela Gotcu și prof. Roxana Ioana Arhire.

Proiectul Viață și spiritualitate promovează dezvoltarea unui mediu de comunicare de natură științifică și educațională în cadrul bibliotecii publice printr-o întâlnire-dezbatere ce reunesc specialişti din diverse domenii de activitate prin facilitarea schimbului de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat.

Proiectul vizează îmbogăţirea ofertei Bibliotecii cu un cadru de întâlnire, informare şi interacţiune pentru membrii comunităţii interesaţi de curentele spirituale de gândire contemporană. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici şi personalităţi din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta oferta de carte şi a dezvolta colecţiile Bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here