Acasă Sediul central „Natura pentru sănătatea ta” – Reciclarea – Expoziție

„Natura pentru sănătatea ta” – Reciclarea – Expoziție

31
0

Marți, 18 decembrie 2018, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă activitate „Natura pentru sănătatea ta”- Expoziția, la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași.

Activitățile desfășurate anterior s-au concretizat într-o expoziție care are ca temă principală RECICLAREA deșeurilor de hârtie, carton și plastic. Elevii coordonați de către prof. Vasilica Serghie, prof. Cristina Coromelci, prof. Doinița Bulgaru și de ing. dr. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură au realizat diverse ornamente care sunt specifice acestei perioade a anului, dar pot fi utilizate și în toate anotimpurile.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect modalități de executare a ornamentelor din materiale diverse.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este seria de manifestări care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here