Acasă Sediul central Mihai Eminescu – mai puțin cunoscut

Mihai Eminescu – mai puțin cunoscut

68
0

Joi,17 iunie 2021, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Școala Gimnazială „Ion Neculce” Iași, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Copou, Iaşi organizează activitatea „Mihai Eminescu – mai puțin cunoscut”, care se va desfășura online pe zoom.

Anul acesta se împlinesc 132 de ani de la călătorirea în eternitățile universului a poetului Mihai Eminescu și dorim să comemorăm aceasta prin citirea unor poezii, prezentarea de cărți și a unor valențe ale scriitorului, mai puțin cunoscute.

Diana Vieriu, studentă anul al IIIlea la Secția actorie a Facultății de Teatru de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, va recita din poeziile eminesciene.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Scriitorii Iașului” care își propune dezvoltarea unor întâlniri care să pună în valoare opera și viața celor care au creat în orașul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here