Acasă Sediul central Meteorologia în viața noastră

Meteorologia în viața noastră

32
0

Miercuri, 7 aprilie 2021, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi alături de Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Copou, Iaşi, invită seniorii să participe la activitatea „Meteorologia în viața noastră” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

În data de 23 martie 2021 s-au la împlinit 71 de ani de la intrarea în vigoare, a Convenţiei ONU care a transformat vechea Organizaţie Meteorologică Internaţională într-o organizaţie interguvernamentală, cunoscută sub numele de Organizaţia Meteorologică Mondială – World Meteorological Organization – WMO. Cu această ocazie organizăm o întâlnire online pe zoom în cadrul căreia vârstnicii vor putea viziona scurtmetrajele puse la dispoziția noastră de către Administrația Națională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova Iași prin bunăvoința doamnei director Gina Tiron și realizate de către TVR Iași.

Reprezentanții bibliotecii vor pune în valoare cărțile din colecțiile sale care prezintă această temă.

Proiectul „O carte pentru vârsta a treia” își propune să valorifice în continuare parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Iași, prin activități de recreere pentru locatarii acestor așezăminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here