Acasă Sediul central „Mătăniile” – Florence L. Barclay

„Mătăniile” – Florence L. Barclay

43
0

Apreciata scriitoare FLORENCE L. BARCLAY a obţinut un senzaţional succes cu această carte al cărei titlu a fost inspirat de celebra romanţă „Rosary”. Deşi scrisă în stil victorian, tema a rămas extrem de actuală şi de emoţionantă. Personajele principale, Jane şi Garth, trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Când el o cere în căsătorie, se loveşte de un refuz neaşteptat, deşi Jane îl iubea cu toată fiinţa sa. Cu inimile sfâşiate, cei doi se despart, dar peste o vreme, în împrejurări neaşteptate şi triste, destinul îi aduce unul în calea celuilalt. Acum, este rândul lui Garth să se îndoiască de adevăratele sentimente ale fetei.

Spre deosebire de alte poveşti de dragoste, cei doi, firi total opuse, reuşesc să îşi armonizeze sentimentele, fiecare învăţând să ţină seama de problemele celuilalt. Va fi oare suficient pentru ca Jane şi Garth să rămână împreună? Stilul inconfundabil al autoarei reuşeşte să capteze la maximum interesul până la ultima filă, chiar dacă nu este vorba de un cititor de romane de dragoste.

Titlul romanului este dat de cel al unei romanţe care leagă două suflete pereche într-o poveste de dragoste la începutul secolului trecut. Iubirea profundă şi devotamentul necondiţionat înving obstacolele, aparent de netrecut, spre bucuria eroilor şi încântarea cititorului desprins pentru o clipă din cotidian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here