Acasă Sediul central Lumea Copilăriei creative și preventive – Liderul jocului

Lumea Copilăriei creative și preventive – Liderul jocului

53
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită la o ultimă activitate în proiectul de vacanță: Lumea Copilăriei creative și preventive – Liderul jocului, unde copiii se vor bucura de interactivitate și își vor descoperi și testa aptitudinile într-o serie de jocuri de grup alături de partenerul bibliotecii, Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași.

Vineri, 27 august 2021 la ora 12.00 – 13.30 ne vom întâlni la sediul central al Bibliotecii Publice Iași (Bd.Ștefan cel Mare nr. 8-10) unde lucrătorul de tineret, Nicoleta Emacu și artistul vizual, Adrian Mîrzac de la Asociația ROIS Iași împreună cu coordonatorul proiectului din partea bibliotecii vor desfășura jocuri de grup.

Jocul și învățatul sunt activități care se imbină perfect. Jocul este limbajul copilăriei, modul natural de comunicare, modul în care copiii exprimă ceea ce gândesc, ceea ce trăiesc, simt și este calea prin care ei cunosc și înțeleg lumea. Iar bibliotecile oferă această libertate. Liberatate de a citi, libertatate de a comunica și a ne juca. Biblioteca – un spațiu pentru educație care nu încetează să ofere ceva inedit celor ce vor să vină aici.

Vitalitate, joc, descoperiri și socializare pentru participanții acestei activități care sunt cititorii bibliotecii de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Iași și Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași.

În partea a doua a activității, doza zilnică de bine și de siguranță cu informații specifice de vacanță vine din partea partenerului nostru, de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) –  Serviciul Județean Anticorupție Iași, inspector de poliție, Cristina Barboșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here