Acasă Sediul central Lansare proiect: „Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica”

Lansare proiect: „Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica”

136
2

„Sunt mereu printre culori, să ajung în lumea poveștilor.
Îl cunosc pe Făt Frumos, sau pe zmeul cel vânjos.
Azi am fost un fir de iarbă, când mai tânăr, când cu barbă.
Mâine joc un rol frumos, sunt Pinochio cel voios,
Ce la teatru se trezește, greierașul îl păzește.
Sunt culoare și vă spun,
Că o iau mereu la drum.” autor Irina Olariu

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Asociația Tineri de Succes Iași va derula lunar (noiembrie 2022-iunie 2023) câte o activitate educațională dedicată copiilor. Dorim să venim în sprijnul acestora prin construirea unor activități-spectacol care să promoveze educația non-formală și creativitatea.

Proiectul „Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica” a fost dedicat tuturor cititorilor, copiilor, elevilor și familiilor îndrăgostiți de teatru, carte, educație și dezvoltare personală spre cunoaștere și relaxare în timpul liber în spațiul bibliotecii publice sau/și în școli. Un proiect creat pentru a pune în valoare creativitatea copiilor și de a se dezvolta, descoperi, deveni încrezători în ei, de a se aprecia, adapta noului și de a fi ei înșiși. Copiii devin actori alături de personajele preferate!

Teatrul interactiv Veselica coordonat de Irina Olariu, co-fondator „Clubul Tineri de Succes” din cadrul Asociației Tineri de Succes Iași este partenerul bibliotecii.

În 10 noiembrie 2022, ora 9.00 se va desfășura prima activitate la elevii din cadrul Școlii Primare „Mihail Kogălniceanu” – Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași cu o poveste despre încredere și stima de sine: “Firicel și cele șapte culori” .

Vă așteptăm pe un tărâm al poveștilor frumoase pentru toate vârstele, al personajelor din cărți, cu păpuși și costume create © Teatru de Păpuși Veselica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here