Acasă Sediul central Jocul liniilor și al culorilor – Zambile și liliac înflorit

Jocul liniilor și al culorilor – Zambile și liliac înflorit

29
0

Vineri, 14 mai 2021, de la ora 10.15, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași invită copiii, părinții și bunicii școlii la activitățile Atelierului virtual de desen „Jocul liniilor și al culorilor” – Zambile și liliac înflorit.

De această dată întâlnirea condusă de studentele Fasui – Cristache Mihaela și Cristache Ioana de la UNAGE – DPPD va avea ca subiect desenarea prin tehnici simple, a florilor de liliac și a zambilelor pe care le găsim și le îndrăgim primăvara. Întrevederea va avea loc online pe platforma zoom.

Acțiunile se înscriu în cadrul proiectului „Scriu în culori”  programul „Autori: copiii” care reunește demersurile noastre dedicate stimulării creativității celor mai tineri dintre utilizatorii bibliotecii, prin realizarea de evenimente expoziționale online și onsite sau ateliere de creație, precum cele de la 1 martie, 1 iunie, sărbătorile pascale sau cele de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here