Acasă Sediul central Jocul liniilor și al culorilor. Ouă colorate pentru Sărbătorile Paștelui

Jocul liniilor și al culorilor. Ouă colorate pentru Sărbătorile Paștelui

25
0

Miercuri, 21 aprilie 2021, de la ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași invită copiii, părinții și bunicii școlii la activitățile Atelierului virtual de desen „Jocul liniilor și al culorilor” – Ouă colorate pentru Sărbătorile Paștelui.

Întâlnirea va avea ca subiect colorarea ouălor de această dată printr-o modalitate inedită deoarece vom utiliza hârtie creponată. Studentele voluntare de la UNAGE – DPPD: Cătălina Ungureanașu și Ioana Vlad ne vor explica și exemplifica această tehnică.

Întrevederea va avea loc online pe platforma zoom.

Acțiunile se înscriu în cadrul proiectului „Scriu în culori”  programul „Autori: copiii” care reunește demersurile noastre dedicate stimulării creativității celor mai tineri dintre utilizatorii bibliotecii, prin realizarea de evenimente expoziționale online și onsite sau ateliere de creație, precum cele de la 1 martie, 1 iunie, sărbătorile pascale sau cele de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here