Acasă Sediul central Jocul liniilor și al culorilor – Livezi și poieni primăvara

Jocul liniilor și al culorilor – Livezi și poieni primăvara

33
0

Miercuri, 12 mai 2021, de la ora 11.15, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte Iași, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași invită copiii, părinții și bunicii școlii la activitățile Atelierului virtual de desen „Jocul liniilor și al culorilor” – Livezi și poieni primăvara.

De această dată întâlnirea condusă de studentele Panariu Bianca Gabriela și Crețu Miruna de la Secția Pedagogia Artei III de la UNAGE – DPPD va avea ca subiect crearea de mielușei din vată în poiana de lângă o livadă. Întrevederea va avea loc online pe platforma zoom.

Acțiunile se înscriu în cadrul proiectului „Scriu în culori”  programul „Autori: copiii” care reunește demersurile noastre dedicate stimulării creativității celor mai tineri dintre utilizatorii bibliotecii, prin realizarea de evenimente expoziționale online și onsite sau ateliere de creație, precum cele de la 1 martie, 1 iunie, sărbătorile pascale sau cele de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here