Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) – ediția a IV-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) – ediția a IV-a

36
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași lansează ediția a IV-a a proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL). Proiectul se va derula în perioada octombrie 2021 – iunie 2022.

Este un proiect educațional-informațional-preventiv, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele din județul Iași, inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

Obiectivul propus în proiect vizează realizarea unei campanii de sensibilizare în cadrul unor activități specifice de educație-informare-conştientizare asupra importanţei și cunoașterii informațiilor specifice de combatere a corupției, a traficului de persoane, de reducere a cererii și ofertei de droguri, alcool și tutun, precum şi stimularea interesului elevilor din județul Iași pentru cunoaşterea acestora.

Prima sesiune se va derula în 21 octombrie 2021 ora 9,00 în sistem on-line pe platforma Zoom cu elevii clasei a IX-a C, a X-a D și a XI-a D – Școala profesională din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani, județul Iași coordonată de director, prof. Elena Panțîru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here