Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

31
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași continuă cu o nouă activitate, miercuri, 26 mai 2021 – ora 10,30 în cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) ediția a III-a.

Sesiunea de informare preventivă se va derula pentru elevii claselor a IX-a C și a X-a E de la Colegiul Economic Administrativ Iași coordonată de director, prof. Gabriela Țiplic, director adjunct, prof. Nicoleta Pintilei.

Aceasta va fi susținută de către partenerii implicați în proiect alături de reprezentantul Bibliotecii Județene Iași: Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Obiectivul propus în proiect este intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din municipiul și județul Iaşi precum și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive alături de informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.

Proiectul educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele de la nivelul județului Iași, inițiat de Biblioteca Județeană se desfășoară în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Acest proiect se derulează în perioada septembrie 2020 – iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here