Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL), ediția a III-a

40
0

În 10 martie 2021, începând cu ora 10,00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași continuă cu o nouă sesiune on-line de prevenție în cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) ediția a III-a.

Publicul țintă îl vor reprezenta elevii din clasele a IX-a de la Colegiul Tehnic „I. C. Ștefănescu” Iași coordonați de director, prof. Liana-Dolores Voinea alături de prof. Flaviana Popinciuc și prof. Valerica Beatrice Nica.

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană se desfășoară în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.

Proiectul educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele de la nivelul județului Iași, se desfășoară în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași. Acest proiect se derulează în perioada septembrie 2020 – iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here