Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ-ANTICORUPȚIE-LIBERTATE (VAL) – ediția a III-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ-ANTICORUPȚIE-LIBERTATE (VAL) – ediția a III-a

29
0

În cadrul celei de-a III-a  ediție, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași, vă invită în sistem on-line la activitatea de joi, 3 decembrie 2020 – ora 12,00 în cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) .

Această sesiune de informare preventivă va fi susținută de către partenerii implicați în proiect alături de reprezentantul Bibliotecii Județene Iași și se va derula pe platforma ZOOM pentru elevii claselor a IX-a D, a IX-a E de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, coordonaţi de director, prof. dr. Elvira Rotundu împreună cu prof. Mihaela Știrbu, prof. Luminița Adămuț și prof. Irina Dumitru.

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.

Proiectul educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele de la nivelul județului Iași, inițiat de Biblioteca Județeană se desfășoară în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Acest proiect se derulează în perioada septembrie 2020  – iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here