Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) ediția a II-a

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL) ediția a II-a

119
0

La finalul ediției a II-a, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași, vă invită în sistem on-line la activitatea de vineri, 12 iunie 2020 – ora 9,30 în cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) .

Această sesiune de informare preventivă va fi susținută de către partenerii implicați în proiect alături de reprezentantul Bibliotecii Județene Iași și se va derula pe platforma ZOOM pentru elevii de la următoarele unități preuniversitare: Colegiul Tehnic “Gh. Asachi” Iași, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iași, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Iași și Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” Iași .

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.

Proiectul educațional-informațional, având ca public țintă elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele de la nivelul județului Iași, inițiat de Biblioteca Județeană se desfășoară în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Acest proiect se derulează în perioada noiembrie 2019 – iunie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here