Acasă Sediul central Harry Potter – erou al benzilor desenate

Harry Potter – erou al benzilor desenate

36
0

Expoziţie de carte din colecţiile bibliotecii

Noile oferte de titluri vă aşteaptă la Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi – Biroul Împrumut pentru copii. Impactul imaginii alături de cuvânt e uneori mai puternic, astfel încât e posibil ca poveştile prezentate ca benzi desenate să îndrume atenţia potenţialilor cititori către subiectul preferat.

Provocarea cărţilor sub formă de romane grafice de la editura ART este cât se poate de reală: Harry Potter – erou de bandă desenată!

Primul volum al celebrei serii care îţi face cunoştinţă cu cel mai cunoscut vrăjitor are acum o prezentare nouă, care poate lega noi prietenii, astfel încât să avem un răspuns previzibil la întrebarea: există cineva care nu a auzit de Harry Potter?

Din acelaşi curent fac parte şi titlurile: „Cele douăsprezece prinţese dansatoare” – o reinterpretare grafică a poveştii scriitorului Petre Ispirescu, „Îndrăznește să dezamăgești” – o copilărie în Turcia povestită de Ozge Samanci, benzile desenate cu „Garfield – mai mare, mai grozav”, cu „Calvin și Hobbes” care te fac să zâmbești chiar și după ce ai închis cartea.

În completarea benzilor desenate prezentate vin „Povești în spirală” cu „Păpușa de cârpă”, cu „Findus se mută” sau cu Bob cel trist care e și artist; iar „Prăjituri pentru copii” este o selecție de 40 de rețete extrem de simple pentru un efect nemaipomenit. Titlurile menționate constituie apariții noi de la editurile RAO, TREI și Vasiliana ’98.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here