Acasă Cerneală și celuloid Proiecție de film: „Prevestirea”

Proiecție de film: „Prevestirea”

135
0

 „Prevestirea” – filmul selectat joi, 21 septembrie, de tinerii spectatori prezenți în cadrul videotecii  Filialei ”Ion Creangă” a Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi” – este un adevărat horror plin de mister – care te captivează de la început până la final.

Robert (Gregory Peck) și Katherine Thorn (Lee Remick) sunt doi oameni obișnuiți, cu o căsnicie minunată. Din păcate, copilul acestora moare la naștere, dar un preot ii oferă bărbatului șansa de a înlocui fiul decedat cu un nou-născut rămas orfan.

Totul merge bine, până când băiatul, Damien, împlinește vârsta de cinci ani, iar la petrecerea dată cu această ocazie, doica lui se sinucide.

Acest incident, impreună cu avertizările unui preot misterios legate de venirea Antichristului, îi nasc tatălui nenumărate întrebări, care cu timpul devin certitudine, iar acum trebuie să se lupte cu cel care este posibil să dezlănțuie Apocalipsa.

Derulat în ritm alert, ”Prevestirea” (”The Omen”) creează o atmosferă tensionantă, plină de suspans, fiind primul film dintr-o moștenire clasică a groazei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here