Acasă Filiala „Ion Creangă” Proiecție de film: „Big Mommas: Like Father, Like Son” – Filiala...

Proiecție de film: „Big Mommas: Like Father, Like Son” – Filiala `Ion Creangă”

50
0

Comedia „Big  Mommas: Like Father, Like Son” („Coana Mare: Așa tată, așa fiu”) a  fost  filmul selectat  miercuri,  23 octombrie,  de  elevii  clasei  a XI-a C – Liceul Tehnologic ”Petru Poni” (profesor: Gabriela Scrumeda) care au vizitat Filiala ”Ion Creangă” a Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi”.

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obișnuiește să se deghizeze într-o femeie corpolentă și simpatică pentru a-și soluționa cazurile, este trimis într-o  misiune aventuroasă, însoțit de către fiul lui vitreg pe nume Trent.

După ce băiatul de 17 ani este martorul involuntar al unei crime și devine ținta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner pune la cale un plan ingenios pentru a-și ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este îmbrăcat în haine de femeie, i se pune pe cap o perucă și i se dă prenumele Charmaine, după care este înscris la o școală de arte frumoase frecventată exclusiv de către fete.

Tatăl vitreg își însoțește băiatul în această aventură, apelând încă o dată la trucurile care îl transformă instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner în Coana Mare. Sarcina celor doi bărbați deghizați este să adune suficiente probe care să îl incrimineze pe asasin, înainte ca acesta să îi găsească și să se răzbune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here