Acasă Filiala „Ion Creangă” „Palimpsestul de la Colina cu apendice” – lansare de carte

„Palimpsestul de la Colina cu apendice” – lansare de carte

32
0

Joi, 23 septembrie, la Filiala „Ion Creangă” (Casa Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134), publicul pasionat de lectură a asistat la lansarea de carte „Palimpsestul de la Colina cu apendice”, scrisă de Dănuț Ivănescu, apărută la Editura Vasiliana ’98.

„Fără să folosesc vorbe mari, pentru lumea S.F.-ului românesc, dar și pentru literatura română în general, ne aflăm în fața unui eveniment editorial cu totul și cu totul deosebit” a rostit scriitorul Dan Doboș, în debutul întâlnirii.

Prezentatorii evenimentului, scriitorii Ionuț Bănuță și Dan Doboș au luat pe rând cuvântul, introducându-l în cele din urmă „în scenă”, pe autorul Dănuț Ivănescu, cel care ne-a povestit modul în care și-a structurat scrierea, sursele care l-au inspirat, piedicile cu care s-a confruntat și nu în ultimul rând satisfacția reușitei, în momentul în care, volumul a văzut lumina tiparului. Scriitorul a dat citire unui pasaj din lucrarea sa, iar la final, cititorii care au achiziționat cartea au participat la o sesiune de autografe, din partea autorului.

Evenimentul înregistrat poate fi urmărit pe pagina de Facebook a bibliotecii: https://fb.watch/8cyndU9B-H/ .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here