Acasă Filiala „Ion Creangă” „Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine!”

„Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine!”

138
0

Luni, 17 februarie 2020, de la ora 15,00 – prin intermediul Filialei „Ion Creangă” – Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează o altă activitate deosebită în cadrul proiectului educațional terapeutic: Dacă nu poți veni la bibliotecă, vine biblioteca la tine! (Lectura Intergenerațională Terapeutică).

Activitatea: Îndrăgostește-te de o carte! se va desfășura împreună cu partenerii proiectului: Asociația Club Kiwanis Iași Team și Direcția Generală de Asistență Socială a Protecției Copilului (DGASPC) Iași, alături și de beneficiarii proiectului: Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași, Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași și Asociația ROIS (Ready to Open Intercultural Spaces) Iași.

Implicarea voluntarilor bibliotecii care constituie permanent interfața proiectului – vor fi prezenți cu cărțile cele mai dragi și mai iubite de către elevi și vom construi momente plăcute prin lecturarea pasajelor preferate, vom socializa și ne vom bucura de câteva momente-surpriză de creație artistică (muzică și poezie).

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene și își propune să conducă la conștientizarea, îmbunătățirea și împuternicirea societății ieșene (prin voluntarii implicați și beneficiarii proiectului vizați) la întărirea gradului de coeziune socială intergenerațională prin promovarea cărții și a lecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here