Acasă Filiala „Ion Creangă” Ioana Monica Ciolan: Drumul către viață: Facultatea și (sau) Cariera

Ioana Monica Ciolan: Drumul către viață: Facultatea și (sau) Cariera

113
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită joi, 27 februarie 2020 de la ora 10,00 la Filiala „Ion Creangă”  (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134) la o activitate-dezbatere cu un specialist în domeniu în cadrul programului Biblioteca și comunitatea.

Invitata noastră, Ioana Monica Ciolan este psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică și ne va vorbi despre o temă de interes tinerilor elevi, anume: Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera.

Proiectul Viață și spiritualitate promovează dezvoltarea unui mediu de comunicare de natură științifică și educațională în cadrul bibliotecii publice printr-o întâlnire-dezbatere ce reunesc specialişti din diverse domenii de activitate prin facilitarea schimbului de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat.

Proiectul vizează îmbogăţirea ofertei Bibliotecii cu un cadru de întâlnire, informare şi interacţiune pentru membrii comunităţii interesaţi de curentele spirituale de gândire contemporană. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici şi personalităţi din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta oferta de carte şi a dezvolta colecţiile Bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here