Acasă Filiala „Ion Creangă” Diversitate lingvistică și culturală în opera lui Ion Creangă (2.03.2020)

Diversitate lingvistică și culturală în opera lui Ion Creangă (2.03.2020)

208
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Filiala „Ion Creangă”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, a desfășurat luni, 2 martie 2020, activitatea „Diversitate lingvistică și culturală în opera lui Ion Creangă”, în cadrul săptămânii „Școala altfel”.

Un mărțișor literar au dăruit elevii implicați în activitatea menționată mai sus, sărbătorind sosirea primăverii și zilele Filialei „Ion Creangă”.

Debutul primăverii este atribuit mărțișorului literaturii române – Ion Creangă. Echipa de proiect a Liceului Tehnologic de Mecatronică și Automatizări Iași și a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, formată din domnii profesori Adina Carp, Manuela Cîșlaru, Cătălina Georgescu, Bianca Mihalcea, Ovidiu Sabie, alături de cei douăzeci și doi de elevi din clasele a 9-a A și a 10-a B, coordonată de doamna profesor Elena Larco, mulțumește invitaților speciali din partea Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, Filiala „Ion Creangă”, doamnelor bibliografi Ramona Teodorescu, Anca Donose și Noela Șova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here