Acasă Cerneală și celuloid Cerneală și celuloid – 007: Coordonata Skyfall

Cerneală și celuloid – 007: Coordonata Skyfall

53
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă așteaptă joi, 13 iulie 2017, de la ora 17.30, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 34), la vizionarea gratuită a filmului de acțiune Skyfall (007: Coordonata Skyfall), al 23-lea film James Bond.

Rolul celebrului agent britanic este interpretat de Daniel Craig, care este la a treia apariție ca James Bond și cel de-al șaselea actor din ecranizările de lungmetraj. „Skyfall” este ultimul film din serie în care apare inegalabila Judi Dench. Producția a fost recompensată cu un Oscar pentru coloana sonoră, pentru melodia tematică Skyfall, interpretată de Adele.

Proiecția este în format Blu-ray și va fi completată de discuții despre romanele lui Ian Fleming, scriitorul care a dat viață personajului James Bond.

Moderatorului întâlnirii este jurnalistul Vlad Frânghiu.

Durata filmului: 2h23min.

Proiectul „Cerneală și Celuloid” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” își propune realizarea unor paralele între anumite filme și cărțile care le-au inspirat. Activitățile se desfășoară de două ori pe lună, din două în două săptămâni, iar intrarea este liberă.

Vă așteptăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here