Acasă Filiala „Ion Creangă” Biblioteca de Prim Ajutor – 22-25mai 2018

Biblioteca de Prim Ajutor – 22-25mai 2018

45
0

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași – Biblioteca de Prim Ajutor (BiblioInfoLife) continuă activitățile de informare educațională și acordarea primului ajutor marți, 22 mai 2018 începând cu ora 11,00 la Sala Multimedia a Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” Iași și vineri, 25 mai 2018, ora 10,00 la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34). Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life.

Marți ne vor întâmpina elevii claselor a IX – XI-a și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași, iar vineri vor veni în spațiul bibliotecii elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iași. Participanții vor face cunoștință cu un set de informații vitale pentru viața lor și vor vedea concret care sunt pașii pentru a știi cum să salvezi și să prețuiești viața comparativ cu sesiunea de informare pe teme specifice privind modalitățile de petrecere a timpului liber la bibliotecă.

La finalul dezbaterii, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator”, permise de acces la bibliotecă și materiale promoționale.

Proiectul este inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life și se derulează în perioada octombrie 2017 – iunie 2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here