Acasă Filiala „Ion Creangă” Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

39
0

            

În 21 noiembrie 2018, ora 12,00 la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134) se va desfășura o nouă sesiune de informare în cadrul proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor” (BiblioInfoLife). Participanții vor fi elevii de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași coordonați de director, profesor dr. Anca Dimitriu.

Participanții vor face cunoștință cu informații vitale privind diferite tehnici și metode în cazul unor situații de urgență (dezastre și calamități naturale: incendii, inundații, cutremure etc.), precum și educarea corectă a tinerilor în acordarea primului ajutor. La finalul sesiunii, elevii vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale în cazul celor mai frecvente potențiale accidente.

„Biblioteca de Prim Ajutor” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se desfășoară în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life pe parcursul anului școlar 2018-2019, la Filiala „Ion Creangă” și se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here