Acasă Filiala „Ion Creangă” American Corner Events: Meet the Civil Affairs Team. Find Out More about...

American Corner Events: Meet the Civil Affairs Team. Find Out More about Study and Living in U.S.

16
0

În data de 16.09.20221, atașatul cultural al Ambasadei Americane, William J. O’Connor, trei ofițeri din cadrul Civil Affairs Team, omologii lor români și elevi ai clasei a X-a de la Colegiul Național ”Emil Racoviță”, însoțiți de doamna profesoară Lorena Irimia, s-au întâlnit la Filiala ”Ion Creangă” a Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi” Iași. Acțiunea a fost organizată de către Ambasada SUA de la București și American Corner Iași cu sprijinul important al Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi”.

Încă din primele momente, discuția a fost animată. S-a dovedit că este cu adevărat interesant să afli ce presupune viața unui militar, care sunt avantajele, dar și dezavantajele unei astfel de cariere, care a fost traseul lor educational. Cu răbdare, invitații au răspuns tuturor întrebărilor. Ba mai mult unul dintre participanți a dorit să-și dovedească condiția fizică și l-a provocat pe Terry la o partidă de skandenberg ad-hoc. Din fericire comunicarea dintre elevi și soldați a fost și amuzantă dar și instructivă. Întâlnirea cu persoane care reprezintă o altă civilizație, care au alte mentalități, a fost fructuoasă și a revelat și aspectele comune ale celor două naționalități.

Mulțumim celor implicați în realizarea acestui eveniment!

Vă așteptăm cu drag la American Corner, ca să ne cunoaștem mai bine și să profitați de ceea ce vă putem pune la dispoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here