Acasă Sediul central Festinul noutăților editoriale

Festinul noutăților editoriale

25
0

Expoziție de carte din colecțiile bibliotecii

În luna decembrie, la BJGA – Biroul Împrumut pentru copii, dăm start sărbătorilor de iarnă cu un adevărat festin al lecturii, propus micilor cititori, devoratori de carte bună, de către editurile ARTHUR și RAO.

Universul știe (Erin Entrada Kelly) care e Scenariul original (J.K.Rowling), despre Cum am supraviețuit clasei a VIII-a (Robert Ersten). Dar Cel mai mult și mai mult sunt în atenția tuturor povestirile autorilor români contemporani, într-un Selfie prefațat și coordonat de către Florentina Sâmihăian.

La un click distanță de orice fan al genului punem la dispoziția lor una din cele mai bune benzi desenate pentru copii, o combinație reușită scriitor-ilustrator ce nu trebuie ratată. Un nou semnal vine atât din partea autorului seriei Eragon (Christopher Paolini), ce propune alte aventuri în volumul Furculița, Vrăjitoarea și Dragonul, dar și de la J.R.R.Tolkien care spune Povestea lui Kullervo cititorilor fascinați de lumea fantasy.

Aceste titluri dar și alte surprize vă așteaptă, dragi cititori, cu vârste mai mici sau mai mari, cu asigurări ferme că un astfel de festin nu îngraşă ci doar vă face mai isteți, mai comunicativi și mai plini de imaginație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here