Acasă Sediul central Fără școală, fără grădiniță, fără teme!

Fără școală, fără grădiniță, fără teme!

935
2

Pentru formarea unei personalități armonioase, nu este suficientă doar educația școlară (deja școala este amintire…); activitățile, atelierele, workshop-urile pentru copii pe care le organizează în timpul vacanței de vară Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași reprezintă provocări atât pentru copii, cât și pentru părinți. Aici își pot dezvolta abilitățile sociale și de comunicare, își pot găsi în lectură și bibliotecă un prieten. Totodată, sunt și modalități de petrecere a timpului liber alături de actuali și viitori prieteni de aceeași vârstă, cu aceleași preocupări.

Cu siguranță fiecare copil va găsi în lista de activități pe care ni le propunem cel puțin una care să îl captiveze! Vă așteptăm!

2 COMENTARII

  • Bună ziua
   Vă rugăm să urmăriţi noutățile pe site-ul nostru – https://www.bjiasi.ro – şi pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi.
   Vom publica detalii referitoare la fiecare activitate.

   Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!
   Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.
   Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here