Acasă Sediul central Exploratorii de Poveste ai Vacanței (lansarea ediției a II-a)

Exploratorii de Poveste ai Vacanței (lansarea ediției a II-a)

50
0

Proiectul expediției distractive: Exploratorii de Poveste ai Vacanței, pentru al doilea an consecutiv, a fost lansat de Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași în 26 iunie 2024 în Parcul Junimea – Gulliver (str. Costache Negruzzi nr. 4 din Iași).

Partenerul principal în acest proiect este Organizația Națională „Cercetașii României” Membră fondatoare a Organizației Mondiale a Mișcării Scout București – Centrul Local „Constantin Th. Sapatino” Iași. Activitățile inițiate și organizate în colaborare de Elena Ungureanu de la Centrul Local „Constantin Th. Sapatino” Iași (jocuri de cunoaștere și de echipă, yoga pentru copiii pe baza cărților-carton extrase în joc, întrebări-surpriză despre Grecia și alte țări) și responsabilul proiectului din partea bibliotecii (Istoria și geografia Iașului pe hartă) au fost rețeta distracției și relaxării pentru copiii și familiile acestora.

Utilizarea unei metode specifice în cadrul atelierelor de joacă, care face din fiecare individ (copil), principalul agent al propriei dezvoltări va deveni o persoană mai încrezatoare, motivată, responsabilă şi deschisă; organizatorul a anunţat pe cei prezenți că există un concurs, cu premii de la sponsorul SECOM ® Healthcare Group Divizia de Retail Iași, pe baza punctajului obţinut la ateliere.

După aproximativ trei ore de activități a avut loc evaluarea activităţii şi premierea câştigătorilor; toți copiii au primit baloane, materiale promoționale privind abordarea unui stil de viață sănătos, vitamine, suplimente, vouchere, fluturași și autocolante din partea bibliotecii.

Mulțumim pentru prezență, Iași TV Life [https://iasitvlife.ro/ ] !

Înscrierile pentru următoarea activitate din 10 iulie 2024 ora 15.00-17.00 se pot face la telefon 0753/024405 cât și prin partenerul din proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here