Acasă Sediul central De ce aș fi voluntar în pandemie?!

De ce aș fi voluntar în pandemie?!

29
0

Astăzi, 27 mai 2021, la sediul Filialei „Ion Creangă“ a Bibliotecii Județene “Gh. Asachi” Iași, s-a desfășurat online Webinarul De ce aș fi voluntar în pandemie?! pe platforma  zoom în intervalul orar 11.00-12.00.

Multiplicatorul Eurodesk, Aurica Dvoracic, a prezentat celor 90 de elevi ai claselor a IX-a G, a X-a H și celor două clase de a  XI-a D și I, de la Liceul Tehnologic Economic “Virgil Madgearu” Iași, partenerul nostru, Serviciul de informare europeană pentru tineri EURODESK, promovând mobilitățile de voluntariat, programele de voluntariat pentru vara acestui an. În ceea ce privește voluntariatul, multiplicatorul Eurodesk a stimulat tinerii să-și prezinte experiențele de voluntariat trăite în acest context pandemic. Tânăra Anca ne-a vorbit tuturor despre experiența ei ca voluntar la Ambulanță. A fost foarte interesant pentru noi toți! Multiplicatorul Eurodesk a prezentat tinerilor Programul de voluntariat de vară – “Live it Lisbon!” care are termen de înscriere pe 31.05.2021: http://www.a-spin.pt/liveit  A continuat cu prezentarea proiectelor și programelor de voluntariat pe termen scurt și pe termen lung gestionate de Service Civil International (SCI): https://www.sci.ngo/ . Au urmat discuții și evaluarea întâlnirii de către tineri. Pentru ulterioare întrebări, e-mail: aurica.dvoracic@eurodesk.eu !

Mulțumesc colegilor mei de la Programe și Proiecte Culturale, Elena Zanet și Ștefan Mardare, precum și doamnei directoare Laura Maria Cârstea, doamnelor profesoare Alexandrina Coțovanu, Ramona Georgiana Boiță, Loredana Vasiliu și Daniela Vârlan de la Liceul Tehnologic Economic “Virgil Madgearu” Iași, partenerul nostru, pentru sprijinul acordat în reușita acestei întâlniri online, căci, iată … împreună am aflat răspunsul la întrebarea De ce aș fi voluntar în pandemie?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here