Acasă Sediul central Dați cărților o nouă viață! Donați-le Bibliotecii Județene!

Dați cărților o nouă viață! Donați-le Bibliotecii Județene!

73
4

doneaza o carte site

Dați șansa tuturor să citească!
Donați o carte!

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași deține un fond de carte de peste 600000 de publicații (cărţi şi periodice tipărite, manuscrise, documente audiovizuale, colecţii electronice). Completarea fondului se realizează atât prin achiziție curentă şi retrospectivă, depozit legal, cât şi prin donaţii primite de la persoane fizice sau juridice.

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași primeşte donaţii de carte sau documente audiovizuale de la persoane fizice sau juridice. Publicațiile donate vor fi supuse unui proces de selecție de către Serviciul Catalogare, Achiziţii, Informare bibliografică.

Persoanele interesate care doresc să facă donaţii bibliotecii noastre sunt rugate să ne contacteze la telefon: 332-110044, pe adresa de e-mail: contact@bjiasi.ro sau direct la sediul instituției, situat în Bd. „Ștefan cel Mare și Sfânt”, nr. 8-10 (Galeriile comerciale „Ștefan cel Mare”, mezanin).

4 COMENTARII

  • Bună ziua
   Bineînțeles că primim ca donații orice fel de publicație, cu condiția să nu fie într-o stare avansată de degradare.
   Pentru relații referitoare la modul cum să efectuați donația, vă rugăm să telefonați la 0332 110044.
   Vă mulțumim!

 1. Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași doreste si primeşte donaţii de carte ,in timp ce Inspectoratul Scolar Judetean Iasi refuza donatii de carte!
  Anul trecut Familia marelui autor Mihail Sadoveanu,a oferit GRATUIT Inspectoratului Scolar Judetean Iasi aproximativ 1.000 de exemplare de carte sadoveniana,dar aceasta a fost refuzata!Raspunsul incredibil si stupefiant este mai jos.

  Familia Sadoveanu

  “..Au apărut însă anumite probleme. Nu știam de timpul atât de scurt avut la dispoziție și de numărul impresionant de volume pe care doriți să le donați…Nu am mai avut astfel de experiențe, iar timpul, spațiu, personalul nu ne permit să onorăm invitația dvs.
  Așadar, nu putem colabora pentru această activitate, ideal ar fi să contactați o asociație sau un ONG…Poate sunt în măsură să se implice mai rapid și eficient.
  Inspectoare scolara Mihaela Apetroae

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here